Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.09.2009 20:31 - Бисери от полицейски доклади-2
Автор: bogypl Категория: Забавление   
Прочетен: 1467 Коментари: 0 Гласове:
1



“…Под силното влияние на алкохола, гражданинът Стоянов взел тъща си за самият дявол, т.е. съвсем малко се е объркал…”.

*****

“…при преследването на гражданина Павлов аз произведох 8 предупредителни изстрела в главата и в останалите меки части на тялото.”

*****

“…Следствието установи, че потърпевшата е бременна крава, собственост на гражданката Н., която била блъсната от движеща се с превишена скорост “Лада”, която се преобърнала и починала на място.”

*****

“…трупът прелетя от едната стена до другата и бавно се спусна по нея…”

*****

“…Тя беше изнасилена при самоотбрана…”

*****

“Вчера патрулиращ наряд в състав лейтенант Петров и сержант Иванов попаднали на банда престъпници. В последвалото преследване полицаите произвели по два предупредителни изстрела във въздуха, но престъпниците така и не се предавали. Тогава сержант Иванов проявил изключителна смелост и произвел предупредителен изстрел в..лейтенант Петров… Престъпниците предпочели да се предадат…

P.S. Лейтенант Петров е предложен за награда.”

*****

“А.Б. и В.Г., и двете на 7 години, вчера следобед по измамлив начин завели 21-годишния Себайдин Х., срочнослужещ в Строителни войски, в района на строящата се сграда в квартал “Овча купел 2”. Там те многократно извършвали с него блудствени действия, след което го изнасилили така, че да забрави името на майка си. Пред дежурния следовател той разказал как децата му правили неща, за които досега не се е знаело, че са измислени. Войникът е настанен в болница с физиологични увреждания и психически отклонения. Следователят е подал рапорт за напускане.”

*****

“Бяха арестувани 26 000 бутилки водка – нелегално производство…”

*****

“В канавката лежаха останки на мъж – вероятно мъртъв.”

*****

“В навечерието на Коледа гражданинът Борисов зверски убил две прасета като им прерязал гърлото по особено жесток начин…”.

*****

“В следствие на няколко тежки удара под пояса потърпевшата е получила сътресение на таза…”

*****

“Вчеpа в pестоpант “Кошарите” се състояла престрелка между две престъпни групировки. Дежурните полицаи, намиращи се в близост до местопроизшествието, успели да избягат.”





Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене