Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.01.2009 11:33 - Как да се грижиш за оная си работа
Автор: bogypl Категория: Забавление   
Прочетен: 717 Коментари: 0 Гласове:
0



Измисли му име

Кръсти го на любим спортист, известен любовник или просто на себе си. Ако не те кефи идеята с името, можеш просто да му викаш „братле" или „пич".

 

Грижи се за него

Мий го редовно (можеш дори да ползваш нейния интимен душ-гел), а след това го намажи с някакъв готин лосион за тяло. Хем той ще е доволен, хем флейтистката.

 

Задоволявай капризите му

Вярно, че не можеш всеки път като стане от сън да се занимаваш с него, но е добре от време на време да му удряш по една. И той има глава, и той душа носи!

 

Подарявай му хубави емоции

Независимо дали ще е под формата на порно или еротични списания, всеки уважаващ себе си пенис трябва да гледа такива неща понякога!

 

Поддържай го спретнат

Вече почти няма жени, за които космите са признак на мъжественост, така че смело с машинката (или каквото там имаш под ръка).

 

Създавай му комфорт

Купувай си хубаво и удобно бельо и му обувай само такова! На него трябва да му е широко около врата, освен когато не влиза в действие - там е добре да му е тясно!

 

Осигури му спокоен сън

Спи гол, колкото е възможно по-често, а ако все пак не ти е удобно така, обувай го нощем в широки шорти! Неговият сън е не по-малко важен от твоя!

 

Пази го като очите си

Не позволявай на аматьорки и непрофесионалистки да повредят целостта му със зъбите си или с непохватните си ръце!



Тагове:   как,   оная,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене