Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.06.2008 21:52 - Тостове
Автор: bogypl Категория: Забавление   
Прочетен: 1449 Коментари: 2 Гласове:
0



Пия за това – моите истински приятели да умрат, и не просто да умрат, а да бъдат застреляни на своя 145-и рожден ден. Да бъдат застреляни от ревност, при това от основателната ревност, която са предизвикали у някоя млада и красива 19 годишна манекенка!

Да пием за това моят приятел да има винаги толкова здраве и щастие, колкото му пожелава неговата майка! Нека винаги да има толкова пари, колкото му пожелава неговата жена! Нека всяка вечер да се прибира у дома жив и здрав! Но ако някога не се прибире, нека му пожелаем да не му се е случило това, което би си помислила майка му, а да му се е случило това, което би си помислила жена му!

В един парк, на една пейка седят млад мъж и красива млада жена. Двамата се прегръщат нежно и се целуват страстно. Около тях трепти растяща възбуда.

На следващата вечер в същият парк, на същата пейка седи същият млад мъж, но с друга красива жена и интимничи с нея в най пълният смисъл на думата.

След два дни отново в същият парк, на същата пейка седи същият млад мъж с трета красива девойка впил устни в нейните и докосващ нежно гърдите й.

Е, Господа, да пием за постоянството на мъжете и непостоянството на жените.

Всеки рибар мечтае да види в мрежата си Златната рибка;
Всяка девойка мечтае да види принца от мечтите си; Всеки студент останал с 2 ликвидации по основни предмети, мечтае да види поне тройки в студентската си книжка,
Всеки мъж мечтае да види в леглото си Анджелина Джоли.
Да пием за морковите! Те подобряват зрението!

Стоят в една баня трима мъже – журналист, директор на пивоварна и земеделски производител. И на тримата им е до коленете – на журналиста езика, на директора корема, на земеделеца ръцете.

Да пием за онези мъже, които имат по интересни неща до коленете.

Да пием за нашите гробове!
Гробовете в които ще положат тежките ни ковчези, направени от
стогодишен дъб, които утре ще посадим от окапалите жълъди!

 

НАЗДРАВЕ!!!

 

Един умен човек е казал „ Нищо не съкращава животът повече, от времето което се губи между тостовете” Да пием за това да живеем колкото може по-дълго.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
1. lelya - Сетих се за един много, много стар ...
24.06.2008 22:06
Сетих се за един много, много стар тост:
Слънцето и вятърът спорили кой по бързо ще съблече една жена. Духал вятърът с всичка сила, духал, но жената придържала дрехите си и вятърът не успял. Дошло ред на слънцета да опита. Грейнало то с всичка сила, станало ужасно горещо и жената се съблякла.
За пием за мъжете със слънчеви усмивки.
цитирай
2. анонимен - сега се сетих за още един тост:)
17.11.2008 14:24
Математичките пият до безкрайност.Лекарките пият до загуба на пулс. Химичките пият до загуба на реакция. Да пием за физичките,които пият до загуба на съпротивление! Наздраве!!!
цитирай
Търсене